etusivu    jÄlleenmyyjÄt    Kuvat & aineistot    tietoa nestekaasusta    yhteystiedot    yritysinfo suomen lippuruotsi lippuenglannin lippu
www.finnflame.fi nestekaasulaitteiden asiantuntijafinnflame kuluttajatuotteetfinnflame teollisuustuotteet
 
         
Ympäristövastuumme
 
Reklamaatio / Yhteydenotto / Palaute
 

 

Lisätietoa yrityksestä

 

Oy FinnFlame Ab on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja kuulumme korkeimpaan AAA- luottokelpoisuusluokkaan, joten meillä on vakaa taloudellinen pohja toiminnallemme.

 

Maahantuomiemme tuotteiden myynti tapahtuu pääosin koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Jälleenmyyjinä toimivat kaikki suurimmat valtakunnalliset kauppaketjut, rautakaupat sekä alueelliset pienemmät jälleenmyyjät.

 

Oy FinnFlame Ab:n toimisto ja keskusvarasto sijaitsevat Espoon Olarinluomassa. Toimitiloissamme on nykyaikaiset neuvottelu- ja näyttelytilat, joissa pystymme palvelemaan kauppaketjujen ja muiden tukkuasiakkaiden hankinnoista vastaavia organisaatioita kokonaisvaltaisen nopeasti ja tehokkaasti. Näyttelytiloissamme ovat esillä kaikki maahantuontivalikoimamme mallit ja asiakkaat voivat konkreettisesti tutustua kaikkiin tuotteisiin neuvottelujen yhteydessä valikoimapäätöksiä tehdessään.
 
Koko henkilökunnallamme on erityisen vankka kaupallinen osaaminen ja tuotetuntemus kaikista maahantuomistamme laitteista. Kaikkien maahantuontimme laitteiden keskushuolto toimii myös keskitetysti samoissa tiloissa tukkumyynnin kanssa.

 

 

 

Oy Finnflame Ab yhteystiedot