etusivu    jÄlleenmyyjÄt    Kuvat & aineistot    tietoa nestekaasusta    yhteystiedot    yritysinfo suomen lippuruotsi lippuenglannin lippu
www.finnflame.fi nestekaasulaitteiden asiantuntijafinnflame kuluttajatuotteetfinnflame teollisuustuotteet
 
         
Nestekaasun turvallinen käyttö
 
Nestekaasun turvallinen käsittely
 
Nestekaasun ominaisuuksia
 
Käyttöturvallisuustiedotteet

 

 

 

Nestekaasun ominaisuuksia

 

Nestekaasu on erittäin tehokasta polttoainetta. Sen energiasisältö on korkea. Nestekaasua on helppo varastoida ja kuljettaa. Paljon polttoainetta vie vain pienen tilan: sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa. Nestekaasu muodostaa palavan seoksen ilman kanssa, kun kaasun määrä on 2 - 10 %. Kun kaasu muuttaa olomuotoaan nesteestä kaasuksi, tilavuus kasvaa 250-kertaiseksi, eli nestekaasun energiasisältö on suuri. Nestekaasu säilyy pullossaan miltei loputtomiin kaasun karkaamatta.

 

Nestekaasu on ympäristöystävällistä

 

Nestekaasu on myrkytöntä eikä sisällä vaarallisia lisäaineita. Nestekaasu ei saastuta ilmaa eikä vesistöjä. Nestekaasusta ei aiheudu mitään vaarallisia polttokaasuja, ainoastaan hiilidioksidia ja vesihöyryä. Kaasu ei saastuta vettä, siitä ei synny nokea, se ei syövytä, eikä se aiheuta raudan tai muiden metallien ruostumista. Nestekaasu ei sisällä lyijyä tai raskasmetalleja ja se on myrkytöntä. Toisin sanoen nestekaasu on ympäristöystävällinen polttoaine. Ainoa lisäaine on voimakkaasti haiseva aine, joka toimii vuotavan kaasun varoitussignaalina. Normaalisti nestekaasu on hajutonta.

 

Oy Finnflame Ab yhteystiedot